Carbon Laser Peeling

Wat doet het precies?

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee facetten. De Carbon peeling (een medisch carbon mengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging. De picolaser (die we inzetten om de peeling van de huid te ´schieten´) richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door, wat er voor zorgt dat de collageen productie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen. Deze power combinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de huid zichtbaar steviger zal worden en fijne lijnen zullen verminderen. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talg afscheiding, wat het dus een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid.

De behandeling

De behandeling wordt gestart met het grondig reinigen van de huid. Vervolgens zullen we de Carbon peeling aanbrengen. Dit mengsel vol vitaminen en mineralen laten we ongeveer 5 minuten intrekken waarna we de peeling met de laser zullen verwijderen. Door de warmte van de laser zal het Carbon verdampen en hierdoor zijn we in staat om de huid te zuiveren van dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling helpt de teint egaler te maken en onzuiverheden te verminderen. Aansluitend wordt de huid grondig gereinigd en voilà je hebt een grond gereinigde huid en een gezonde glow.

En ja, pijnloos!!


De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur. Ook passen wij deze behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid.

Verwijderd moeiteloos mee-eters & onzuiverheden en verhelpt een vette huid en grove poriën!

Verbluffende resultaten

Het allerfijnst is dat de behandeling downtime proof is. Dit betekent dat je de Carbon Laser Peeling het hele jaar door kunt ondergaan, zonder dat je jezelf een week niet in het openbaar kan vertonen. We raden deze behandeling aan voor huidversteviging, het behandelen van een vette huid en het verminderen van grove of verstopte poriën. In de zomer zijn onze poriën vaker verstopt door het gebruik van zonnecrème de zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt dan ook tevens voor een grondige reiniging.

Behandelkuur

Hoewel 1 behandeling al een zichtbaar resultaat zou kunnen geven, raden we een kuur aan van minimaal 6 behandelingen voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen plannen we een pauze van 2-3 weken. Voor een op maat gemaakt behandelplan kun je een gratis consult bij ons inplannen.

Vraag naar onze pakket prijzen.

error: Content is protected !!
× Hoe kan ik u helpen?