Microneedling

Tijdens een behandeling met de Derma Skin pen worden er gecontroleerd op hoge snelheid verticale, kleine gaatjes in de huid gemaakt. Door deze microwondjes in de huid komen groei- en helende factoren vrij, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd. Juist deze vernieuwing van de huid heeft veel gunstige uitwerkingen. Zo geneest de huid na een microneedling behandeling voornamelijk door de productie van collageen.

Een echte must als je weet dat vanaf ons 25e levensjaar deze productie van collageen in de huid vermindert. Ook zorgt de behandeling voor de stimulatie van nieuwe, gezonde bloedvaatjes die zuurstof en voedingstoffen doen aanvoeren. Een behandeling met de Derma Skin pen resulteert daarom in huidverjonging en vermindering van fijne lijntjes.

Deze heropbouw van het collageen kan ook goed bijdragen in vermindering van littekens en verzachten van textuur, waardoor de huid weer een glad uiterlijk krijgt. Aanwezige pigmentvlekken die je huid een ongelijkmatige teint geven, zullen sneller worden afgestoten waarna een herverdeling van nieuwe pigmentcellen zal ontstaan. Het gevolg is een egale en gelijkmatige teint. Kortom; een Derma Skin pen behandeling triggert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Hierdoor gaat de huid zich actiever en als het ware jeugdiger gedragen. De nieuw gevormde huid zorgt voor een frisser uiterlijk.

Door het gebruik van een hoogwaardige tussenstof tijdens de microneedling behandeling worden de gebruikte actieve werkstoffen 80% sneller en beter in de huid opgenomen. Normaal is dit maar slechts 7 10%. Door de vrijgekomen groeifactoren verdikt de epidermis zich. De melanine distributie is gelijkmatiger door de verbeterde cel werking. Indirect wordt de dermale huidlaag ook beïnvloed.

Door de verbeterde opname van werkstoffen en de signalen van die de Keratinocyten (groeifactoren) afgeven zal het resultaat in de huid een verbeterde en gezondere aanmaak van collageen zijn. Bouwstenen (werkstoffen) voor de cel: Antioxidanten A, C, E Omega 3 Peptiden Hyaluronzuur

error: Content is protected !!
× Hoe kan ik u helpen?