SkinFix RF |Microneedling

LITTEKENS & HUIDVERBETERING

SkinFix Micro needling RF is een geavanceerde en zeer effectieve medische microneedling behandeling die specifiek is ontwikkeld om diverse huidproblemen aan te pakken, waaronder acne littekens en pigmentvlekjes.

Deze behandelmethode is wetenschappelijk onderbouwd en staat bekend om zijn doeltreffendheid bij het vernieuwen van de huid in de diepte.

De procedure stimuleert op natuurlijke wijze de aanmaak van collageen en elastine, twee essentiële eiwitten die de huid stevigheid en elasticiteit geven.

Door dit natuurlijke herstelproces wordt de huid merkbaar dikker, steviger en egaler. De resultaten van SkinFix Microneedling RF zijn bijzonder effectief in het verminderen van zichtbare littekens, vooral die veroorzaakt zijn door acne.

BEHANDELING BOEKEN

AANTAL BEHANDELINGEN

De behandeling is geschikt voor het aanpakken van oppervlakkige acne littekens, waarbij gemiddeld 2-4 sessies nodig zijn om aanzienlijke verbeteringen te zien. 

Voor littekens als gevolg van bijvoorbeeld chirurgische ingrepen wordt aanbevolen om 4-6 behandelingen te ondergaan voor optimale resultaten.

Het proces van microneedling bij SkinFix maakt gebruik van fijne naaldjes die gecontroleerd kleine microperforaties in de huid maken. Dit stimuleert de natuurlijke genezingsrespons van de huid en bevordert de productie van nieuw collageen en elastine.

De behandeling is vrijwel pijnloos, met minimale downtime en bijwerkingen. Dit resultaat is al na slechts een behandeling!

BOEK HIER UW INTAKE GESPREK

WELKE INDICATIES EN BEHANDEL MOGELIJKHEDEN ZIJN ER MOGELIJK MET DEZE TECHNIEK?

Littekens:
Zowel oppervlakkige acne littekens als littekens na chirurgische ingrepen kunnen merkbaar verminderen door de stimulatie van collageen en elastine.

Meso Hair /Haargroei stimulatie:
SkinFix Micro needling RF kan worden ingezet voor mesotherapie op de hoofdhuid, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd en haaruitval wordt verminderd.

Striae:
De behandeling helpt bij het verminderen van striae door de huid te vernieuwen en de collageenproductie te bevorderen.

Huidverstrakking:
SkinFix Micro needling RF verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid, wat leidt tot een merkbare huidverstrakking.

CONSULT

IN WELKE PERIODE VAN HET JAAR KUNT U DEZE BEHANDELING HET BESTE LATEN UITVOEREN? EN WAT IS HET VERSCHIL MET STANDAARD MICRO NEEDLING?

SkinFix Micro needling RF kan gedurende het hele jaar worden uitgevoerd, ongeacht het seizoen, en is geschikt is voor alle
huidtypes door de nieuwe techniek van geisoleerde micro naaldjes.


In vergelijking met standaard microneedling biedt SkinFix Microneedling RF extra voordelen dankzij de geïntegreerde Radiofrequentie.


De diepere penetratie van de energie verhoogt de doeltreffendheid bij het behandelen van diverse huidproblemen, en de resultaten zijn over het algemeen snel zichtbaar en langdurig.

CONSULT
error: Content is protected !!
× Hoe kan ik u helpen?