PMU – Permante make-up verwijderen

Bij The Laser Studio Huidkliniek helpen wij u veilig in slechts een enkele behandeling van uw ongewenste PMU af!

Zonder littekens of haaruitval.

Wij begrijpen als geen ander dat u zich ontzettend ongelukkig kunt voelen met verkeerd gezette permanent make-up. U zou hier zo snel mogelijk vanaf willen en professioneel advies krijgen over de behandelingen van het verwijderen of herstellen van uw permanente make up.

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt een laser behandeling?

Voor een behandeling plannen wij een uur voor u uit.

De huid heeft minimaal 6 weken nodig om genoeg te herstellen. Als u na één of meer behandelingen het gewenste resultaat heeft bereikt dan moet u ongeveer 6 maanden wachten voordat u kunt beginnen aan nieuwe permanent make up.

Door onze ruime ervaring bent u bij ons in veilige handen en kunt met een gerust hart beginnen aan de laser behandeling.

Doet de behandeling pijn?

De laser behandeling voelt een beetje aan of er een elastiekje tegen uw huid aan geschoten wordt, de meeste mensen vinden deze behandeling goed te verdragen. Op aanvraag kan de behandeling tevens met een verdoving crème worden uitgevoerd.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is per persoon en per huid verschillend en heeft te maken met een aantal factoren, zoals hoe oud is de inkt en hoeveel nabehandelingen er zijn geweest.

Doorgaans zijn er 1-3 behandelingen nodig om de PMU helemaal te verwijderen.

Mag iedereen de behandeling ondergaan?

  • Gezondheid – Mocht u niet gezond zijn, specifieke medicijnen gebruiken of onder doktersbehandeling staan? Altijd vooraf de (huis)arts raadplegen.
  • Zwangerschap – De laser behandeling mag niet bij u worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap.
  • Oogaandoening – Komt u voor uw eyeliner te laten laseren en heeft u een oogaandoening, dan dient u dat vooraf duidelijk aan ons te melden.
  • Epilepsie – Met epilepsie kunt u deze behandeling niet ondergaan, vraag ons naar alternatieve behandelmogelijkheden.

Wat gebeurd er tijdens een behandeling?

Wij zullen een foto nemen van het gebied die wordt behandeld. Zo kunnen wij later goed bekijken wat de vorderingen zijn na één of meerdere behandelingen.

Vooraf zullen wij de keuze maken met welke golflengte er zal worden behandeld. Met onze verschillende lasers kunnen wij altijd keuze maken welke er geschikt is voor uw huid en welke het beste en veiligste resultaat zal geven met de inkt die is gebruikt in uw permanente make-up .

Tijdens de behandeling draagt u een speciale veiligheidsbril die uw ogen zal beschermen tegen het laserlicht gedurende de behandeling.

Resultaat na 3 laser behandelingen

Nazorg

De huid zal de eerste 24 tot 48 uur wat rood en gezwollen kunnen zijn. Houd de huid de eerste dagen zoveel mogelijk vrij van make-up en andere middelen en gebruik 3x daags de door ons meegegeven crème. Deze is speciaal ontwikkeld om de huid zo snel mogelijk te herstellen na laser therapie.

DE specialist in het veilig en snel verwijderen van permanente make-up.

error: Content is protected !!
× Hoe kan ik u helpen?