Picolaser

Wat maakt de Picolaser effectiever dan andere lasers?

Tijdens de behandelingen maken wij gebruik van de Cryo Derma huidkoeler.

In tegenstelling tot traditionele lasers produceert de Picolaser een lichtpuls in slechts een picoseconde. Dit is vele malen sneller dan de gewoonlijke nanoseconde. Het voordeel hiervan is dat de (inkt)pigmenten in veel kleinere deeltjes worden vernietigd. Het lichaam is dan ook beter in staat om dit af te voeren na iedere behandeling, waardoor er minder behandelingen nodig zijn.

Veel patiënten zijn bang voor de bijwerkingen van traditionele laserbehandelingen. Bij de Picolaser is de hersteltijd veel korter en wordt er een lagere uitvaltijd waargenomen dan bij andere lasers.

WAT KAN DE PICOLASER?

Littekens, pigmentatie en algehele huidverbetering

Naast het verwijderen van tatoeages, is de Picolaser ook uitermate geschikt voor het behandelen van diverse huidaandoeningen zoals (acne) littekens, pigmentatie en algehele verbetering van de huid. Door de behandelingen met de Picolaser wordt de aanmaak van nieuw collageen en nieuwe huidcellen gestimuleerd, waardoor littekens, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

De Picolaser behandelingen zijn effectieve methoden, die helpen om (acne) littekens, pigment- en ouderdomsvlekken te verwijderen. Verder helpt de Picolaser ook goed bij het verminderen van grove poriën, algehele huidverbetering/verjonging en natuurlijk niet te vergeten tatoeageverwijdering. De snelheid van de laser bepaalt hoe effectief de laser is. Dit komt omdat er bij een snelle laser een kortere periode tussen de laserpulsen zit, wat betekent dat er elke seconde meer laserpulsen worden gegeven.

Met de enorme snelheid en exactheid dringt de Pico door tot voorbij het huidoppervlak en veroorzaakt micro explosies, die vervolgens kleine belletjes produceren. Deze bubbels vullen zich aan met collageen tijdens het herstelproces.

Voordelen van de Picolaser?

  • 2 tot 3 keer zo snel als traditionele  laser apparaten
  • Ook geschikt voor donkere huidtypes
  • Een van de nieuwste technieken ter wereld
  • Beste behaalde resultaten ooit
  • Krachtig, snel en kostenbesparend

Maak snel een afspraak!

error: Content is protected !!
× Hoe kan ik u helpen?