DÉCAAR FACIALS

Algen Peeling 

Algen peeling by DÉCAAR – 50 minuten


De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose en pigment. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.


DÉCAAR Algen peeling, hoe werkt dit precies?


De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.


Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.
Verschil DÉCAAR Algen peeling ten opzichte van andere (chemische) peelings


Anders dan bij andere peelings, werkt de DÉCAAR Algen peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.
Bij andere peelings wordt het bovenste (dode) laagje van de huid verwijderd, wat kan zorgen voor beschadiging en een gevoelige en droge huid.

Werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling
Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling.
Perfluorocarbon is een zuurstoftransport systeem, het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. (denk maar eens aan een wondje dat beter geneest wanneer deze in aanraking komt met zuurstof.) Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker zal werken. Hierdoor wordt 1 1 =3. Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd, huidfuncties genormaliseerd en de huid kan weer ademen.
Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen.

Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de DÉCAAR Algen peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.
De kruiden verwerkt in de DÉCAAR Algen peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden behandeld.

Voor welke indicaties is de DÉCAAR Algen peeling geschikt?

✓ Fijne lijntjes en rimpels
✓ Vochtarme huid droge huid
✓ Pigmentvlekken en pigmentatie problemen
✓ Rosacea & Couperose
✓ Littekens & grove poriën

Wat kun je verwachten van de DÉCAAR Algen peeling?

De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen.
De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans.
Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd.
De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn.
Je huid voelt heerlijk zacht en fris.

BOEK DE ALGEN PEELING
De DÉCAAR CO2 Treatment zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in de huid.

CO2 Bubble Treatment

CO2 Treatment by DÉCAAR – 50 minuten

Deze treatment is de oplossing voor een stralende, egale en mooie huid. Het doel van de treatment is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes. Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering.

Werking DÉCAAR C02 Treatment:
Op het moment dat er schade is aangericht aan de huid, is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstelwerkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Hiervoor is zuurstof nodig. Geen zuurstof betekent geen leven, maar dit betekent ook dat er geen verbranding in de cel plaatsvindt waardoor er geen energie geleverd kan worden aan de huid. Met de DÉCAAR C02 Treatment wordt de zuurstofproductie door middel van CO2 juist gestimuleerd. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen waardoor deze weer naar behoren zullen gaan functioneren. Tevens verbetert het de doorbloeding en de opbouw van het collageen neemt toe.


Wat kun je van de behandeling verwachten?
Tijdens deze behandeling wordt er een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam wat ervoor zorgt dat dit direct wordt geaccepteerd door de huid en optimaal kan worden opgenomen. Vervolgens wordt er een vliesmasker aangebracht door de DÉCAAR specialist. Door het afsluitende effect van het vliesmasker wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en wordt genoodzaakt om zuurstof aan te trekken vanuit diepere lagen. De cellen zullen hierdoor beter gaan functioneren.


Voor wie is de DÉCAAR CO2 Treatment geschikt?
De CO2 Treatment is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:


✓ Fijne lijntjes en rimpels
✓ Vochtarme huid
✓ Doffe, vale huidskleur
✓ Acne en onzuivere huid
✓ Huidveroudering


De CO2 Treatment is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en/of irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten.

BOEK HIER DE CO2 TREATMENT
Een huid die straalt van gezondheid en vitaliteit.

Boost my Skin Treatment

Tijdens de Boost my Skin Treatment by DÉCAAR wordt de huid intensief gereinigd en voorzien van geconcentreerde werkstoffen.

Deze treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat en duurt ongeveer 60 minuten.
De treatment wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie, leeftijd en wensen.

Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke DÉCAAR thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.


Resultaten Boost my Skin Treatment :

 
✓ Diep gereinigde huid
✓ Minder onstekingen & oneffenheden
✓ Vitale & frisse uitstraling
✓ Betere doorbloeding en huidconditie
✓ Minder rimpeltjes & fijne lijntjes

BOEK DE BOOST MY SKIN TREATMENT
Last van acné of een onzuivere huid? Dan is de Cleansing treatment de perfecte treatment voor jou

Cleansing Treatment

Cleansing Treatment by DÉCAAR – 50 minuten

Om ontstekingen te verminderen, onderga je deze intensief reinigende en verzorgende treatment. Het doel van de Cleansing Treatment by DÉCAAR is het onder controle krijgen van acne en het aanpakken van de ontstane huidbeschadigingen.


Tijdens de Cleansing treatment by DÉCAAR wordt de huid gereinigd met reinigingsgel en -lotion. Dit verwijdert oppervlakkig vuil op de huid dat poriën kan verstoppen. Daarnaast wordt er een dieptereiniging uitgevoerd, waarbij zo veel mogelijk onzuiverheden uit de huid worden verwijderd.

Tijdens het masker wordt de huid gekalmeerd, waardoor roodheid en een brandend gevoel worden voorkomen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke DÉCAAR thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.


Resultaten Cleansing treatment:
✓ Ontstekingen zoals puistjes en pukkels zijn afgenomen
✓ De vettige glans is minder zichtbaar
✓ De huid is intensief gereinigd en de poriën verfijnd
✓ Je huid voelt fris en schoon aan
✓ Verbeterde huidconditie

BOEK DE CLEANSING TREATMENT

Oxygen Lijn

De belangrijkste werkstof in de DÉCAAR Oxygen lijn is perfluorcarbon. Perfluorcarbon is ontwikkeld door wetenschappers die op zoek waren naar een vervangingsmiddel voor bloed. Perfluorcarbon bootst menselijke bloedcellen na. Hoe rijker het lichaam is aan bloedcellen, hoe meer zuurstof er getransporteerd wordt. Perfluorcarbon voorziet het weefsels van extra zuurstof, waardoor de opname van andere werkstoffen wordt bevorderd.

SHOP DE THUIS PRODUCTEN

After treatment kits


DÉCAAR heeft naast haar twee behandelingen, zeven volwaardige productlijnen op basis van natuurlijk ingrediënten. De producten voor thuisgebruik zijn ter ondersteuning en aanvulling op de DÉCAAR-behandelingen.

DÉCAAR SHOP
error: Content is protected !!
× Hoe kan ik u helpen?